5 Slechtste ontbijt voor fibromyalgie

Advertisements

Weet je dat het voedsel dat je eet voor het ontbijt kan bepalen hoeveel pijn je de rest van de dag zult krijgen? Het gewone ontbijt dat we elke dag eten kan episoden van pijn veroorzaken en fibromyalgie verergeren …

Fibromyalgie is nauw verwant aan spijsverteringsziekten zoals het prikkelbare darm syndroom (IBS), glutenintolerantie en lactose-intolerantie, etc. De meeste chronische pijnpatiënten lijden ook aan één of meer van deze aandoeningen die pijn in de maag, buik, nek en hoofd kunnen verergeren. Gemeenschappelijke ontbijtmaaltijden bevatten stoffen die spijsverteringsreacties veroorzaken en kunnen de ontsteking van fibromyalgie de hele dag doen ontbranden.

Dus, hier zijn de 5 slechtste Amerikaanse ontbijt dat elke fibromyalgie patiënt moet vermijden …
Peanut Butter Jelly Sandwich

Hoewel aangenomen dat het een goede eiwitbron is, is pindakaas rijk aan oxalaat, een natuurlijke verbinding die wordt aangetroffen in kruidenvoeding. Overmatige consumptie van oxaat is bekend dat het pijn in de gewrichten, darmen en vrouwelijke genitaliën veroorzaakt. Oxlaat reageert met calcium om oxaatkristallen te vormen die pijn kunnen veroorzaken tijdens urineren en uitscheiden. Pinda’s zijn ook een algemeen voedselallergeen en een mild ontstekingsvoedsel dat mogelijk geen significante symptomen vertoont. Anderzijds bevat brood gluten en gist terwijl de complementaire gelatine suiker en conserveermiddelen bevat.

Geweldig ontbijt
Geweldig ontbijt, of je nu bij McDonalds winkelt of zelfgemaakt, het is een gevaarlijke maaltijd om de dag mee te beginnen. Het bevat alle taboes van fibromyalgie of pijnveroorzakende verbindingen – gluten en gist in muffins, opruiende eieren met een lactose, MSG van excitotoxine in worst en conserveermiddelen in hashbrown. Als je een stevig ontbijt neemt, kan het je optillen wanneer je eet, maar het na-effect zou ervoor zorgen dat je de pijn buigt met de dag of meer!

Granola
Een mengsel van volle granen, haver, noten en gedroogde vruchten ziet er onschadelijk en gezond uit. Maar wacht, ik heb niet gezegd dat het bedekt is met canola-olie, boter en veel suiker! Eén onderzoek toonde aan dat een kom granola meer suiker kan bevatten dan een blik coca. Suiker verhoogt het insulinegehalte waardoor de gevoeligheid voor pijn verder kan toenemen, waardoor meer ongemak ontstaat bij patiënten met fibromyalgie. Bovendien bevordert suiker ook de groei van gist die tot infecties kan leiden. Bepaalde suikervrije producten kunnen een excitotoxine bevatten dat de gevoeligheid voor pijn verhoogt.

Bagel met roomkaas-
bagel, een ander soort gebak dat gluten en gist bevat. Gluten-intolerantie is een aandoening die veel mensen hebben, maar zich niet bewust zijn. Dit is vooral het geval voor patiënten met fibromyalgie. De reactie met gluten kan gas, een opgeblazen gevoel, gewrichtspijn, prikkelbaarheid en vermoeidheid veroorzaken, enz. Ze kunnen kort na het verbruik van kracht worden en kunnen dagen aanhouden. Naast gluten kan roomkaas ook de reactie van lactose in sommige triggeren.

bosbessenpannenkoeken
Laten we onthouden wat er gebeurt in een pannenkoekbeslag: meel, eieren en suiker. Voor een patiënt met chronische pijn resulteert dit in de reactie op gluten, ontsteking en gistgroei. Samen met een royale hoeveelheid siroop of honing, verhoogt deze maaltijd opnieuw de gevoeligheid en de pijn van insuline gedurende de rest van de dag. Om nog maar te zwijgen, de cranberry is een ander voedsel / fruit dat rijk is aan oxaat.

admin

Original Post

www.mafibromavie.com #news #info #health #fibromialgie #fibromyalgie #fibromialgia #Fibromyalgia #fibro #fibrowarrior #vie #vida #life #health #santé #salud #follow

Advertisements
About MafibromaVie 6024 Articles
Bonjour, je n'ai même pas encore 40 ans, je suis fibromyalgique, j'ai un petit garçon de 2 ans, et je vis dans cette souffrance, mais dû a ma personnalité je ne peux pas rester sans rien faire, car ça me tue encore plus que la douleur. Je précise que j’écris le français que a 5 ou presque 6 ans maintenant et je parle et écris aussi d'autres langues, donc je fais des erreurs de orthographe et de grammaire. Le problème c'est que je ne peux presque plus marcher (béquilles et difficile), être assis durant plus de 15 à 30 minutes ça me tue le cul cul et le dos, même pour soulever mon petit qui pèse a peine 12 kg, mais on dirait un sac de ciment du type 50 kg. Lui changer la couche me fait trembler les jambes et on dirait qu'on me plante un couteau au fond du dos, même mes épaules et bras quand je soulève ces fesses me font mal, même quand je lui donne la soupe avec une petite cuiller mon bras se fatigue vite et les douleurs arrivent, L'autre jour on lui donnant la soupe j'ai appuyé mon bras sur le plateau de ça chaise et il a commencé à trembler violemment, que même mon petit de 2 ans a eu peur. Sur ma page j'assume l'identité de tous les fibromyalgiques du moins de ceux qui veulent me suivre sous le pseudonyme de "MafibromaVie" ou de "FiFi le clown", finalement nous sommes tous des Clows au yeux de trop de gens, d’État, de Pays, et de Communauté dans notre cas la UE! Je ne suis pas une personnalité et je ne recherche aucune reconnaissance publique. Je suis simplement une personne comme toutes les autres, comme vous qui souffrait peut être aussi de Fibromyalgie, et qui a ouvert une simple page privée ou j'ecris ma vie de fibromyalgique pour suivie médicale par mon médecin. Ben après avec le temps, l'histoire a changé beaucoup de monde a commencer a me suivre 50,100,1000 et maintenant plus de 3000. Je parlais plus de moi au début et maintenant plus de nous et pour vous, ainsi c'est crée une page de partage, aide, soutien, et de discussion pour tous les fibros.

Be the first to comment

Leave a Reply