Fibromyalgie Project wint één van de drie Purdue Pharma Research Grants voor Chronische Pijn en Pain Assessment

Advertisements

Een onderzoeksproject richt zich op het ontwikkelen van een objectieve maat van pijn-gerelateerde interferentie met cognitieve prestaties bij mensen met fibromyalgie is een van de drie toegekende studiebeurzen recentelijk door Purdue Pharma .

Een onafhankelijke stuurgroep hield toezicht op de concurrentie en de selectie van de drie ontvangers van de Purdue onderzoek subsidies aan chronische pijn en de beoordeling van de pijn te bestuderen.

Robert R. Edwards, PhD, van de Brigham en Women’s Hospital van de Harvard Medical School in Boston , zal het project gewijd aan de pijn bij fibromyalgie te leiden. Het project is getiteld “ Ontwikkeling en toepassing van een objectieve maatstaf van pijn-gerelateerde interferentie met cognitie .”

Het doel is om een ​​reeks van cognitieve taken die worden beïnvloed door schommelingen in het pijnniveau wanneer ze worden uitgevoerd te identificeren. Zodra een passende reeks van taken is ontwikkeld, zullen ze gebruikt worden in een gerandomiseerde, gecontroleerde trial naar een interventie ontwikkeld om de cognitieve prestaties in deze patiëntenpopulatie te verbeteren testen.

Een van de geselecteerde projecten, geleid door David A. Seminowicz, PhD, aan de  Universiteit van Maryland School voor Tandheelkunde , Baltimore, is getiteld “ Ontwikkeling van een betrouwbare neurofysiologische pijn assessment tool: alpha als een voorspellende biomarker (APB) .”

Deze studie onderzoekt bepalen of EEG alfagolfactiviteit is een nauwkeurige en betrouwbare meting van acute pijn en neuropathische pijn (chronische pijn als gevolg van schade aan het zenuwstelsel) bij gezonde vrijwilligers. Alpha golven zijn een type hersengolf dat de beoordeling van elektrische impulsen in de hersenen die de hersenactiviteit weerspiegelen mogelijk.

Het derde project, onder leiding van Tassilo Baeuerle, president en chief executive officer bij CognifiSense, Sunnyvale, Californië, is getiteld “ Onderzoek naar het gebruik van virtual reality voor pijnmeting .”

Het doel van dit onderzoek is om de mogelijkheden voor het gebruik van virtual reality technologie als hulpmiddel bij de beoordeling van chronische pijn te verkennen. Virtual reality is de term die wordt gebruikt om een ​​driedimensionaal, computer-gegenereerde omgeving die interactief kunnen worden onderzocht door een persoon te beschrijven.

De studie zal ook mogelijkheden voor het gebruik beweging, naast andere maatregelen om pijnintensiteit evalueren evalueren. De associatie van specifieke bewegingen pijn onderzocht.

“We zijn verheugd om drie onderzoekers geleide studies, waarvan wij denken dat belangrijke nieuwe informatie om ons lichaam van kennis over de beoordeling van chronische pijn bijdragen te ondersteunen,” Monica Kwarcinski, PharmD, hoofd van de Medical Affairs, Purdue Pharma, zei in een pers vrijkomen .

“De beoordeling van het pijnniveau is van belang om een ​​juiste diagnose, bepalen van de juiste therapie, en het bestuderen respons op de behandeling. Door het aanpakken van deze lacunes in de gegevens door middel van financiering van onderzoek, blijven we toegewijd aan het aanbieden van innovatieve oplossingen om een ​​betekenisvolle impact hebben op het leven van patiënten te maken.”Kwarcinski toegevoegd.

Purdue is een farmaceutisch bedrijf opgericht door artsen, en het is bekend om zijn baanbrekende onderzoek naar pijn.

admin

Fibromyalgie Project wint één van de drie Purdue Pharma Research Grants voor Chronische Pijn en Pain Assessment

www.mafibromavie.com #news #info #fibromialgie #fibromyalgie #fibromialgia #Fibromyalgia #fibro #fibrowarrior #vie #vida #life #health #santé #salud #follow

Advertisements
About MafibromaVie 6016 Articles
Bonjour, je n'ai même pas encore 40 ans, je suis fibromyalgique, j'ai un petit garçon de 2 ans, et je vis dans cette souffrance, mais dû a ma personnalité je ne peux pas rester sans rien faire, car ça me tue encore plus que la douleur. Je précise que j’écris le français que a 5 ou presque 6 ans maintenant et je parle et écris aussi d'autres langues, donc je fais des erreurs de orthographe et de grammaire. Le problème c'est que je ne peux presque plus marcher (béquilles et difficile), être assis durant plus de 15 à 30 minutes ça me tue le cul cul et le dos, même pour soulever mon petit qui pèse a peine 12 kg, mais on dirait un sac de ciment du type 50 kg. Lui changer la couche me fait trembler les jambes et on dirait qu'on me plante un couteau au fond du dos, même mes épaules et bras quand je soulève ces fesses me font mal, même quand je lui donne la soupe avec une petite cuiller mon bras se fatigue vite et les douleurs arrivent, L'autre jour on lui donnant la soupe j'ai appuyé mon bras sur le plateau de ça chaise et il a commencé à trembler violemment, que même mon petit de 2 ans a eu peur. Sur ma page j'assume l'identité de tous les fibromyalgiques du moins de ceux qui veulent me suivre sous le pseudonyme de "MafibromaVie" ou de "FiFi le clown", finalement nous sommes tous des Clows au yeux de trop de gens, d’État, de Pays, et de Communauté dans notre cas la UE! Je ne suis pas une personnalité et je ne recherche aucune reconnaissance publique. Je suis simplement une personne comme toutes les autres, comme vous qui souffrait peut être aussi de Fibromyalgie, et qui a ouvert une simple page privée ou j'ecris ma vie de fibromyalgique pour suivie médicale par mon médecin. Ben après avec le temps, l'histoire a changé beaucoup de monde a commencer a me suivre 50,100,1000 et maintenant plus de 3000. Je parlais plus de moi au début et maintenant plus de nous et pour vous, ainsi c'est crée une page de partage, aide, soutien, et de discussion pour tous les fibros.

Be the first to comment

Leave a Reply