Cannabis voor fibromyalgie kan effectiever zijn dan alles wat op de markt

Advertisements

Fibromyalgie is een invaliderende aandoening die miljoenen Amerikanen treft elk jaar. In feite, tussen 3 en 6 miljoen mensen zijn getroffen, en de meeste zijn vrouwen. Het is een mysterieuze aandoening en er was een tijd dat hij samen met “hysterische vrouwen”, maar vandaag is het meer serieus wordt genomen en velen zoeken kuren of op zijn minst behandelingen.

Wat is Fibromyalgie?

Fibromyalgie is een aandoening gekenmerkt door ernstige spierpijn en kwetsbare gebieden in het lichaam. Getroffenen kunnen depressie, hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen en vermoeidheid samen met vele andere symptomen zoals spierpijn en tederheid onverbiddelijk. Voor degenen die lijden aan het kan het moeilijk zijn om de dagelijkse taken en activiteiten uit te voeren, en sommigen kunnen zelfs moeite hebben met opstaan ​​uit bed. Niemand weet wat de oorzaak van deze aandoening en er is geen officiële genezen, maar er zijn enkele soorten medicijnen om de symptomen te behandelen. Deze drugs zijn sterk met ernstige bijwerkingen, volgens recente studies, de meeste mensen vinden dat ze niet effectief bij de behandeling van pijn.

Vergelijkingen met behandelingen die momenteel op de markt

De Nationale Stichting Pijn en National Pain Report gemaakt een online onderzoek om te bepalen of cannabis voor fibromyalgie was een levensvatbare vorm van behandeling. Meer dan 1.300 deelnemers werden ondervraagd om een ​​idee van de effectiviteit van behandelingen die momenteel op de markt ten opzichte van cannabis te krijgen.

Cymbalta (duloxetine) Eli Lilly is een van de voor fibromyalgie voorgeschreven medicijnen. Van de ondervraagden, 60 procent meldde dat deze drug niet voor hen werkte. 8 procent zei dat het “zeer effectief” en 32 procent zei dat het een beetje geholpen. 3 resultaten waren zeer vergelijkbaar geneesmiddelen op recept. In het geval van Lyrica (pregabaline), Pfizer, 61 procent zei dat ze niet werken, 10 procent noemde het “zeer effectief” en 29 procent zei dat het een beetje geholpen. Tot slot is er Savella (Milnacipran) van Forest Laboratories, met 68 procent van de mensen die meldden dat werkte niet, 10 procent zei dat het “zeer effectief” en 22 procent zei dat het een beetje geholpen.

Survey reactie op het gebruik van cannabis voor fibromyalgie

Terwijl 70 procent van de respondenten gaf aan dat zij nooit hadden geprobeerd medische marihuana, de weinigen die de plant had gebruikt gedeeld interessante resultaten bij de analyse van de effectiviteit van cannabis voor fibromyalgie. 62 procent zei dat het “zeer effectief” om uw symptomen van fibromyalgie te behandelen, 33 procent zei dat het een beetje geholpen en slechts 5 procent zei dat ze helemaal niet helpen. Deze resultaten zijn zeer bemoedigend de factor die deze patiënten niet zijn gebruikt cannabis speciaal ontworpen voor fibromyalgie en veel van de respondenten nog nieuw aan het idee van het gebruik van cannabis voor fibromyalgie.

Andere studies die marihuana voor fibromyalgie

Dit is niet de enige studie, waarin de effectiviteit van cannabis voor fibromyalgie. Een studie van de Universiteit van Heidelberg in Duitsland en gepubliceerd in het tijdschrift Current Medical Research en Advies leverde ook een aantal belangrijke resultaten. 9 personen met fibromyalgie toegediend dagelijkse doses THC, van 2,5 tot 15 mg gedurende een periode van 3 maanden. Alle proefpersonen die betrokken zijn bij de studie rapporteerde een daling van de dagelijkse pijn en de elektronisch geïnduceerde pijn.

Een studie gepubliceerd in het Journal of Pain was ook nuttig om de voordelen van cannabis te verduidelijken voor fibromyalgie. De dubbel-blind, placebo-gecontroleerde geëvalueerd met behulp van een synthetische cannabinoïde genaamd nabilone bij 40 patiënten met fibromyalgie. Er werd ook gevonden om de symptomen bij alle patiënten te verbeteren. A 2010 studie uitgevoerd aan de McGill University in Montreal ook gemeld dat kleine hoeveelheden nabilone bruikbaar voor het verbeteren van de slaap bij patiënten met fibromyalgie waren.

A 2011 studie van onderzoekers van het Research Institute Hospital del Mar in Barcelona, ​​Spanje, bleek dat cannabis voor fibromyalgie is een zeer effectieve vorm van behandeling. Niet alleen spierstijfheid en pijn verbeterd en versoepeld sterk, maar alle symptomen van fibromyalgie zijn op een bepaalde manier door cannabis behandeld, met inbegrip van een betere kwaliteit van de slaap, verbeterde stemming, eetlust en de spijsvertering. De studie wees uit dat geen symptomen werd erger na het nemen van cannabis. Geestelijke gezondheid was significant beter bij degenen die cannabis ten opzichte van degenen die dat niet hebben ontvangen. De studie merkte op dat “een aanzienlijke verlichting van de pijn, stijfheid, ontspanning, slaperigheid en de perceptie van geobserveerd,

Waarom cannabis nuttig voor de behandeling van fibromyalgie zou kunnen zijnanti-inflammatoire eigenschappen van marihuana maken het kandidaat voor fibromyalgie verlichting

Er zijn veel theorieën over waarom cannabis behandelingen effectief bij de behandeling van de symptomen van fibromyalgie waren. Cannabis is bekend om zijn anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen. Cannabis en beide verbindingen THC en CBD staan ​​bekend als zeer effectief bij de behandeling van pijn. Er kan echter nog een andere factor die betrokken zijn. Het zou het effect van cannabis op het endocannabinoïdensysteem (ECS), die het verschil maakt zijn. ECS is een systeem ontworpen om het lichaam homeostase te ondersteunen. Dit betekent dat regelt stemming, eetlust, slaap, de immuniteit, het zenuwstelsel en nog veel meer. De ECS bestaat uit CB1 en CB2 receptoren vinden in de tekst, organen en spieren. Wanneer de receptoren geactiveerd, zijn zij in staat om de gezondheid te reguleren in het lichaam. Normaal gesproken zou dit worden gedaan met chemische stoffen die in het lichaam, maar leeftijd, ziekte, stress en andere factoren van het leven kan het lichaam om chemische stoffen die anders de gezondheid van ECS activerende receptoren zou produceren te voorkomen. Zowel THC en CBD activeert de CB1 en CB2 receptoren, herstellen van de gezondheid van het lichaam waar nodig.

Verdere studies zijn nodig om meer details over welke verbindingen, stammen en doses zijn het meest effectief bij de behandeling van fibromyalgie te bepalen. Veel van de bestaande studies wijzen op verschillende factoren die het vermogen van cannabis om de symptomen van de aandoening te behandelen en hoe meer gegevens die we hebben over de manier waarop de verbindingen werken op de grond aan te tonen, hoe beter de middelen hebben we te vinden en maak zo veel als mogelijke effectieve behandeling. Ondertussen, voor degenen die in staten waar medische marihuana legaal wonen, het nieuws is meer dan goed. Behandeling beschikbaar is en de symptomen van fibromyalgie hoeft niet langer te grote schade aanrichten in het leven van een persoon.

http://todayhealth247.com/feed/

#fibromialgie #fibromyalgie #fibromialgia #Fibromyalgia #fibro #fibrowarrior #vie #vida #life #health #santé #salud

Powered by WPeMatico

Advertisements
About MafibromaVie 5522 Articles
Bonjour, je n'ai même pas encore 40 ans, je suis fibromyalgique, j'ai un petit garçon de 2 ans, et je vis dans cette souffrance, mais dû a ma personnalité je ne peux pas rester sans rien faire, car ça me tue encore plus que la douleur. Je précise que j’écris le français que a 5 ou presque 6 ans maintenant et je parle et écris aussi d'autres langues, donc je fais des erreurs de orthographe et de grammaire. Le problème c'est que je ne peux presque plus marcher (béquilles et difficile), être assis durant plus de 15 à 30 minutes ça me tue le cul cul et le dos, même pour soulever mon petit qui pèse a peine 12 kg, mais on dirait un sac de ciment du type 50 kg. Lui changer la couche me fait trembler les jambes et on dirait qu'on me plante un couteau au fond du dos, même mes épaules et bras quand je soulève ces fesses me font mal, même quand je lui donne la soupe avec une petite cuiller mon bras se fatigue vite et les douleurs arrivent, L'autre jour on lui donnant la soupe j'ai appuyé mon bras sur le plateau de ça chaise et il a commencé à trembler violemment, que même mon petit de 2 ans a eu peur. Sur ma page j'assume l'identité de tous les fibromyalgiques du moins de ceux qui veulent me suivre sous le pseudonyme de "MafibromaVie" ou de "FiFi le clown", finalement nous sommes tous des Clows au yeux de trop de gens, d’État, de Pays, et de Communauté dans notre cas la UE! Je ne suis pas une personnalité et je ne recherche aucune reconnaissance publique. Je suis simplement une personne comme toutes les autres, comme vous qui souffrait peut être aussi de Fibromyalgie, et qui a ouvert une simple page privée ou j'ecris ma vie de fibromyalgique pour suivie médicale par mon médecin. Ben après avec le temps, l'histoire a changé beaucoup de monde a commencer a me suivre 50,100,1000 et maintenant plus de 3000. Je parlais plus de moi au début et maintenant plus de nous et pour vous, ainsi c'est crée une page de partage, aide, soutien, et de discussion pour tous les fibros.

Be the first to comment

Leave a Reply